Tarkista tämän hetken tulisijatarjoukset.
Rüegg Eco Venus takka

Miksi kannattaa valita laadukas, sveitsiläinen Rüegg tulisija?

Rüegg nauttii rohkeudesta tehdä uusia asioita. Ruegg on luovuutta. Se on halu aina katsoa asioita eri tavalla, tapa etsiä uutta, tuntematonta ja ainutlaatuista. Esimerkiksi Rüegg keksi hissiluukullisen takkasydämen rakentaen perustan tehokkaalle ja vähäpäästöiselle puulämmitykselle. Se rakentui tuhansista pienistä ja isoista ideoista luoden ainutlaatuisen tilanlämmityskonseptin.

Toinen ohjenuora on ollut arvostus niin asiakkaita, työntekijöitä kuin yhteistyökumppaneita kohtaan. Rüegg arvostaa myös luontoa ja sen antamia resursseja. Joskus ei ole kyse suurista vaan juurikin niistä pienistä asioista, jotka mahdollistavat toiminnan jatkumisen luottaen omaan tekemiseen.

Rüegg tehdas Sveitsissä
Rueegg Cheminee, Kamin, Kaminbau, Ausstellung

Rüegg luo intohimoisesti uusia keksintöjä, jotka ilahduttavat vuodesta toiseen asiakkaita laadun, kestävyyden, käyttäjäystävällisyyden ja luotettavuuden kautta.

Koko Rüeggin tiimi uskoo arvostukseen, luovuuteen ja intohimoiseen tekemiseen. He ovat avoimesti ylpeitä siitä, että ovat eniten kopioitu olohuoneiden tulisijojen valmistaja. Se on ehdottomasti paras todiste pysyvästä johtoasemasta.

Rüegg tulisijan valmistus

Innovatiivisia ratkaisuja

Rüegg ovimekanismi

Takkasydänten hillitty muotoilu mahdollistaa integroinnin kaikenlaisiin elementteihin. Lasipaneelien (suuluukkujen ) ylä- ja alareunat on suojattu todella ohuella metalliprofiililla, jotka ovat lähes näkymättömät, kun luukku on kiinni. Ei näkyviä ruuveja tai mekanismeja vaan tulielementti siirtyy sisätiloihin kauniisti ja turvallisesti.

Tulisijan käyttö on helppoa vaatien vain muutaman yksinkertaisen asian opettelun. Luukun avaaminen on sujuvaa ja hiljaista. Sen saa nostettua todella ylös, jolloin on helppo lisätä puita tulisijaan. Luukun mekaniikka on hiottu viimeiseen asti. Se on eniten käytetty tulisijan liikkuva osa, joten sen tulee kestää ja toimia virheettömästi vuosia. Kehysten takana piilossa on nerokkaasti suunnitellut kiskot, laakerit ja sileät teräsköydet, jotka varmistavat, että jopa tuhannennen kerran jälkeen ovi nousee ja laskeutuu alas helposti ja käytännössä huoltovapaasti taaten pitkät palvelusvuodet.

Loistava näkyvyys tuleen

Rüegg on kehittänyt tekniikan, jolla lasiluukku pysyy kauemmin puhtaana. AIRWASH järjestelmä on asennettu lasin ja tulen väliin, jolloin tulisijan omistajien ei tarvitse puhdistaa lasiluukkua useasti. Muista käyttää kuivaa puuta tulisijassa! Lasiluukkujen puhdistus on tehty myös helpoksi älykkään mekaniikan avulla.

Kestävä kehitys ja laatu

Arvostus kestävää kehitystä kohtaan johtaa siihen, että tulisijat tuotetaan laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa. Sveitsiläinen laatu on hiottu jokaiseen yksityiskohtaan antaen sinun vain nauttia vuosikausia liekehtivästä tulesta takassasi.

Olohuoneen takka ei vain luo tunnelmaa vaan kodikasta lämpöä usean tunnin ajan. Käytetyt materiaalit ovat kestäviä eivätkä vaadi paljon huoltoa. Kuitenkin, jos korjauksia joskus tarvittaisiin, viisas suunnittelu mahdollistaa liikkuvien osien vaihdon helposti tulipesän kautta. Jo vuosikymmeniä tämä on tehnyt Rüeggin ainoaksi valmistajaksi, joka pystyy korjaamaan takkasydämet ilman kalliita ja aikaavieviä muutoksia. Tärkeimmät komponentit ovat edelleen saatavilla 20-30 vuoden jälkeenkin eli paljon virallisen takarajan päätyttyä.

Rüeggin tavoitteet ovat aina olleet korkeammalla kuin Euroopan standardit, jotta myös kehitystä tapahtuu jatkuvasti.

Kiertoilma

ReglAirin avulla Rëggin suunnittelijat ovat luoneet mestariteoksen. Täydelliseen ilmankiertoon luotu yksinkertainen tasaisesti toimiva mekanismi hienosäätää palamisprosessia. Liikuta eteen ja taakse ja saat kontrolloitua tulta.

Rüegg ReglAir kiertoilmatakan mekanismi

Rüeggin tulipesä polttaa miltein täydellisesti puun, jolloin tuhkaa kertyy vähemmän. Päivittäisessä käytössä tuhkaa joutuu poistamaan vain muutaman kerran kuukaudessa.

Mitä suurempi tehokkuus sen pienempi puun kulutus ja päästöjen määrä. Rüeggin tulisijat pärjäävät tässä erityisen hyvin. Tulisijan käyttäjälle se näkyy pienempänä puukuormana eli vähemmän rahaa polttopuihin sekä pidempi lämmön luovutusaika, jolloin tulesta pääsee nauttimaan pidempään. Lue myös miten tulisija kannattaa sytyttää energiatehokkaasti.

Sveitsiläinen laatu

Olemme ylpeitä sveitsiläisestä tuotantolaadusta. Teräksen alkuperä ja paksuus, laserleikkaus, millimetrin tarkat asetukset, testatut mekanismit, jokaisen takan laatukontrolli sekä tietenkin palamisen laatu, tehokkuus, kestävyys, luotettavuus, takuu sekä palvelu täyttävät helposti kansainväliset vaatimukset.

Tutustu tästä Rüeggin tulisijaesitteeseen (englanniksi) tai tutustu tuotevalikoimaan paremmin täältä.

Scroll to Top
Vieritä ylös