Tarkista tämän hetken tulisijatarjoukset.

Biotakka

Hormiton ja savuton biotakka sopii jokaiseen kotiin. Biopolttoaineella toimiva design-takka mahdollistaa aidon tulen myös niihin koteihin, joissa se ei aiemmin ole ollut mahdollista.

Luontoystävällinen

Luontoystävällinen polttoaine palaa puhtaasti. Palamisprosessissa syntyy ainoastaan lämpöä, vesihöyryä sekä hyvin pieni määrä hiilidioksidia (saman verran kuin keskikokoisesta kynttilästä).

Esimerkiksi bio-alkoholi tuotetaan luonnon omista ympäristöystävällisistä raaka-aineista kuten maissista ja perunasta. Korkean alkoholipitoisuuden johdosta tulen palaessa ei synny savua tai vaarallisia kaasuja, jonka vuoksi takat eivät tarvitse hormia.

Polttoainetta kuluu n. 0,2-0,4 litraa per tunti, joten litralla polttoainetta nauttii aidon tulen tuomasta tunnelmasta jopa viisi tuntia.

Erikseen on myynnissä myös biosettejä, joilla samaa tekniikkaa voidaan hyödyntää olemassa oleviin tulisijoihin, esim. sellaisiin, joiden hormi ei vedä tai polttopuiden kantaminen on koettu työlääksi.

Huoltovapaa

Biotulisijat ovat käytännössä huoltovapaita, mikäli pölyjen pyyhkimistä ei oteta huomioon. Biotakka on ihanteellinen ratkaisu Sinulle, joka tahdot nauttia aidon takkatulen tunnelmasta ilman piippua tai hormia.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Scroll to Top
Vieritä ylös