Tarkista tämän hetken tulisijatarjoukset.

Avotakkaan

Avotakka on lämmityslaitteena hyödytön ja tuottaa suuria määriä vaarallisia hiukkaspäästöjä. Asentamalla avotakkaan tehokkaan ja ympäristöystävällisen valurautaisen takkasydämen, säästät luontoa sekä omia asunnon lämmityskustannuksia.

Jo tehtyä avotakkaa ei kuitenkaan ole tarpeen purkaa, vaan voit pienellä vaivalla muuttaa avotakkasi tehokkaaksi kodin lämmityslaitteeksi ja ympäristöystävälliseksi asentamalla siihen puhtaasti palavan valurautaisen takkasydämen.

Takkamestareiden avotakkaan asennettavat takkasydämet tai takkakasetit, kestävät oikein käytettyinä vuosikymmeniä ja saat niillä sekä tunnelmaa, lämpöä että asumismukavuutta itsellesi ja ympäristöllesi.

Valurautaiset takkasydämet ovat käytössä hiljaisia verrattuna hitsattuihin peltisydämiin jotka napsuvat äänekkäästi lämmetessään ja jäähtyessään.

Valurautaiset takkasydämemme sopivat erinomaisesti myös kylmälle kesämökille, jossa tarvitaan paljon lämpöä nopeasti ja joissa usein on kylmänä kosteaa. Takkasydän on heti käyttökunnossa eikä tarvitse tiilitakan tavoin pitkää, jopa päiviä kestävää varovaista lämmitystä.

Lämmintä ilmaa kierrätetään tiilimuurauksen ja yksikuorisen sydämen välissä, jolloin tiilimassa varautuu samalla lämpimäksi ja lämmittää vielä pitkään tulen sammumisenkin jälkeen.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Scroll to Top
Vieritä ylös