Tarkista tämän hetken tulisijatarjoukset.

Härmä Air valmispiippu

Savupiipuissa Härmä Air takoo yhteen kestävän materiaalin, turvallisimmat innovaatiot ja tinkimättömän viimeistelyn. Tulella karaistu ja sydämellä tehdyt Härmä Airin valmispiiput pitävät tulen ja lämmön sisällään.

Osasto:

Ympäristöystävällisyys on hyvä lähtökohta tulisijan valinnassa. Tiesithän, että puhtaasti polttava tulisija vähentää päästöjen osuutta kolmanneksen? Savupiipun valinnassakin kannattaa olla tarkkana, sillä nykysäännösten valossa ei ole yhdentekevää, millaisesta putkesta savu virtaa ulos.

Suomessa käytetään T600-luokitusta kuivaa polttoainetta käyttävien tulisijojen savupiipuissa (puu, pelletti jne.). Se tarkoittaa, että savupiipun eristerakenteiden on oltava entistä paremmin eristäviä ja lämpöä kestäviä. Varmista, että valittu savupiippu soveltuu kuivia polttoaineita käyttävään tulisijaan, ja että tulisija tai savupiippu sisältävät savupellin.

Turvallisuus ennen kaikkea, joten valitse kotimaiset, paloturvalliset, testatut ja T600-luokitellut savupiipputuotteet.Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä

Scroll to Top
Vieritä ylös