Tarkista täältä viimeisimmät tarjoukset!

Jøtul F 371 High Top Advance

4 669,00  (sis. alv 24%)

Jøtul F 371 HT Advance on korkea musta kamiina, jonka yläosaan voidaan lisätä lämpöä varaavaa kiveä. Kamiina on muotoilultaan pelkistetty ja moderni. Kamiinan sokkelissa on kätevä säilytystila.

Tuotetunnus (SKU): jotul-f-371-ht Osasto:

Jøtul F 370 Advance -sarja on muotoilultaan maailman kuuluisin. Helppokäyttöisen ilmaventtiilin ansiosta suuret lasipinnat pysyvät helposti puhtaina ja tuli näkyy kauniisti. Moduulirakenteen ansiosta kamiinasta saa yksilöllisen omien tarpeiden mukaisesti. Helppokäyttöisen ilmaventtiilin ansiosta suuret lasipinnat pysyvät helposti puhtaina ja tuli näkyy kauniisti.

Tekniset tiedot

Korkeus: 1534 mm
Leveys: 443 mm
Syvyys: 453 mm
Paino: 193 kg

Polttopuiden maksimipituus: 33.00 cm
Savuputken halkaisija: Ø 150.00 mm
Savupiipun asennusvaihtoehdot: Päällä / Takana

Minimi: 3.9 kW
Nimellis: 6.0 kW
Maksimi: 9.0 kW
Teho: 78 %

Lämmityskapasiteetti: 100 m²
Lämmityskapasiteetti kuutiometriä: 250 m³
CO-päästöt: 0.06 %
Pöly- ja hiukkaspäästöt: 4 mg/Nm³
NOx-päästöt: 93 mg/Nm³
OGC-päästöt: 45 mg/Nm³
Energialuokka: A

Suljettu poltto: kyllä
Puhtaasti polttava: kyllä
Raitisilmaliitäntä: kyllä
Tuhkalaatikko: kyllä

Jøtul

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista. He ovat aloittaneet taistelun kylmää vastaan jo vuonna 1853.

Muotoilultaan ajattomat tuotteet rakentavat siltaa vanhasta perinteestä nykyaikaan ja ne sopivat hyvin myös moderniin sisustukseen. Niissä erottuvat omaleimainen norjalainen käsityötaito ja toimiva muotoilu, joka miellyttää silmää, on laadukasta ja puolustaa paikkaansa sisustustrendien vaihtuessa.

Jøtulin pitkä kokemus pohjoisesta ilmastosta on opettanut, että lämpö on enemmän kuin lämpömittarin lukema. Tuotteet tarjoavat kaiken, mitä lämpöön liittyy – tulen kotoisen rätinän, täydellisen kauniin liekin, parhaan mahdollisen palamisen tehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitystä varten – ja ajattoman muotoilun.

Paino 193 kg (kilogramma)
Mitat 45,3 × 44,3 × 153,4 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

Scroll to Top
Vieritä ylös