Tarkista tämän hetken tulisijatarjoukset.

Jøtul F 480

3 910,00 4 607,00  (sis. alv 24%)

Suuri moderni kamina, jonka etuna on pieni suojaetäisyys, ainoastaan 10cm palavaan materiaaliin. Mahdollisuus kääntömekanismiin pilarijalkaisessa mallissa.

Tuotetunnus (SKU): jotul-f-480 Osasto:

Jøtul F 480-sarjaan kuuluu pyöreitä valurautaisia kiertoilmakamiinoja. Kamiinat voidaan sijoittaa lähemmäksi palavasta materiaalista valmistettua seinää ilman palomuuria. Lämmitysperiaate perustuu lämökonvektioon eli lämpö kiertää tulipesän ja ulkovaipan välillä, jolloin ulkopinnan lämpötila pysyy alhaisena.

Kaarevan lasin ansiosta tuli näkyy hyvin ja kamiina näyttää hyvin puhdaslinjaiselta. Tulipesässä on tuhkalaatikko ja kamiina on yksi puhtaimmin polttavista kamiinoista, joita on koskaan valmistettu.

Kun pilarimalliseen kaminaan asennetaan kääntömekanismi, kamiinaa voidaan kääntää 360 astetta niin, että tuli näkyy eri puolille huonetilaa.

Sokkelimallissa kamiinan puhtaat linjat jatkuvat koko matkan lattiaan saakka. Sokkelissa on kätevä säilytyspaikka erilaisille tarvikkeille ja vakiovarusteena hyllytaso, joka voidaan irrottaa niin haluttaessa.

Paino 198 kg (kilogramma)
Mitat 118 × 46,6 × 46 cm (senttimetri)
Pilarijalka

ei, kyllä

Kääntömekanismi

kyllä, ei

Scroll to Top
Vieritä ylös