Tarkista täältä viimeisimmät tarjoukset!

Nordpeis Salzburg S

3 220,00  (sis. alv 24%)

Pieni varaava takka. Nopeaa ja hillittyä lämpöä, joka kestää pitkään ja on helppo asentaa. Halkotila on lisävaruste.

Tuotetunnus (SKU): salzburg-s-nordpeis Osasto:

Salzburg S on Nordpeisin takkamalliston lippulaiva, joka yhdistää varaavan takan toiminnallisuudet skandinaaviseen tyyliin. Salzburg S on perinteistä varaavaa takkaa pienempi ja kevyempi eli varaava kevyttakka. Se lämpenee nopeasti keveytensä ansiosta, mutta lämmittää pitkään.

Salzburg S on tehty vastaamaan kasvanutta tarvetta pienestä takasta, joka tuo miellyttävää sekä energiatehokasta lisälämpöä asuntoon, mutta ei kuitenkaan dominoi tai lämmitä tilaa liikaa.

Kevyt ja pieni varaava takka sopii helposti kaiken kokoisiin tiloihin esimerkiksi pieneen mökkiin, takkahuoneeseen tai saunatupaan sekä lisälämmmitysmuodoksi toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Kauniisti ja puhtaasti palava liekki tuo lämmintä tunnelmaa.

Tilanteissa, joissa tarvitaan vähemmän lämpöä kerralla mutta pitkään, Salzburg S on erinomainen vaihtoehto. Se lämpiää nopeammin kuin isommat mallit, mutta on silti tarpeeksi tehokas ylläpitämään lämmön esimerkiksi yön yli. Mallissa yhdistyvät pienen ja varaavan tulisijan hyödyt eli jokaisen pesällisen tuottama lämpö hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla, mutta lämpö pysyy silti hillittynä. Tämä on niin taloudellista kuin ekologistakin takalla lämmittämistä. Paloilma syötetään tulipesään yläkautta kuumana, minkä ansiosta myös hiukkaspäästöt ovat pienemmät ja luukku pysyy kirkkaana.

Hormiliitos: Päältä, Takaa, Sivulta
Polttopuiden max.pituus: 25 cm
Hyötysuhde: 84 %
Savukaasujen ka. lämpötila: 171 °C °C
CO-partikkelit 13%:ssa O2: 0,13%
Energialuokka: A+

Lämmönvarauskyky
100% after 3,9
50% after 10,2
25% after 15,6

Paino 360 kg (kilogramma)
Mitat 43,4 × 60 × 111 cm (senttimetri)
Keskimääräinen lämmitysteho kW

2,1

Scroll to Top
Vieritä ylös